Zdroj: archiv webu

Novoroční kávové předsevzetí

8. 1. 2017

Pokud je vaším novoročním předsevzetím stát se znalcem kávy, potom zkuste Starbucks, kde ochutnáte různé chutě kávy z celého světa. 

V každém Starbucks lze nyní najít zrnkovou kávu nejvyšší kvality z různých oblastí světa. Ochutnávat a zkoušet lze kávy pocházející z tzv. kávového pásu, který produkuje kávu nejlepší jakosti. Mnohé z těchto káv lze vyzkoušet během ochutnávek. Na těchto setkáních mají účastníci příležitost ochutnat kávy z různých oblastí původu a dovědět se, jaké chutě jsou charakteristické pro tři hlavní oblasti pěstování kávy: Latinskou Ameriku, Afriku a asijské Tichomoří.

Foto: archiv webu

Kvalitní kávová zrnka jako základ

Pouze 3 % ze světové produkce kávy dosahují nároků Starbucks. Vedle klasické chuti Espresso Roast si můžete vybrat kávu ze speciální sezonní nabídky a zakoupit si ji i domů. Svou oblíbenou kávovou směs zvolíte také podle stupně pražení, který se u jednotlivých směsí liší: například Guatemala Antigua, Kenya či Sumatra. Baristé rádi pomohou každému, kdo hledá nové chuťové vjemy a zážitky – a to jak s výběrem zrnkové směsi, tak pokud jde o stupeň mletí, který je vhodný právě pro jeho domácí způsob přípravy kávy.

 

Sdílet článek:

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018