Zdroj: fotobanka automobilky Citroen

Nový rodinný Citroën C4 Picasso

12. 5. 2016

Druhá generace Citroënu C4 Picasso a Grand C4 Picasso jsou na trhu již třetím rokem. Picasso se po svém uvedení  stalo velmi oblíbeným v kategorii víceúčelových vozů, s více než 300 tisíci prodanými kusy. Citroën se nyní svá MPV rozhodl modernizovat. Změny chystá vizuální i mechanické.

Thomas Brémond @ Dream On Productions
Zdroj: fotobanka automobilky Citroen

Změny se budou týkat nejen designu exteriéru, výbavy, ale přibude i nová benzínová motorizace – PureTech 130 s automatickou převodovkou, která tak doplní stávající paletu dieselových motorů BlueHDi, jejichž nabídka se s příchodem faceliftu nemění.  Navenek dostane vůz novou přední masku, zadní koncová světla s 3D efektem, 17 palcová kola, nebo dvoubarevnou střechu a výběr čtyř různě pojatých interiérů. Vnitřní výbava čítá novou navigaci se 7″ dotykovým displejem, asistenty řízení jako – rozpoznání dopravních značek, adaptivní tempomat, systém sledování jízdního pruhu, systém varování před snížením pozornosti řidiče a další. Ceny se pravděpodobně zvýší o 38 tisíc korun u modelu C4 Picasso, a o 55 000 Kč u provedení Grand C4 Picasso. Stávající verze C4 Picasso startuje na 479 900 Kč.

Sdílet článek:

Více na webu Citroen

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018