Zdroj: fotobanka automobilky Škoda

Šikovné skútry BeRider v Praze

4. 9. 2019

Už vás nebaví městské zácpy? Pokud zrovna nemusíte převážet děti do školy nebo na kroužky, zkuste v Praze jízdu na elektrickém skútru se službou „BeRider“s dojezdem až 70 kilometrů. Prvních 15 minut je dokonce zdarma.

Zdroj: fotobanka automobilky Škoda

S LED-světlomety, kotoučovými brzdami vpředu a vzadu a dvěma helmami umožňuje „BeRider“ bezpečnou a efektivní jízdu po Praze i ve dvou. Díky nízké hmotnosti je elektrický skútr velmi lehce ovladatelný. Velká kola a kvalitní odpružení poskytují komfortní jízdní vlastnosti. Jak je pro vozidla s elektrickým pohonem typické, má výrazné zrychlení a je schopen jet rychlostí až 66 km/h.

Foto: Sabina Kvášová

Stačí si do svého chytrého telefonu bezplatně instalovat aplikaci „BeRider“ a přes ni se přihlásit. Po úspěšné registraci je v aplikaci snadné najít a rezervovat volný skútr a telefonem, bez klíče, odemknout a zamknout. Displej skútru ukazuje základní informace jako rychlost a dojezd. Držák mobilního telefonu na řídítkách usnadňuje navigaci přes mobilní telefon. Prostřednictvím integrovaného USB-konektoru lze za jízdy dobíjet mobilní telefony a další elektronická zařízení.

 

 

 

 

Foto: Sabina Kvášová

Své tašky si řidič může bezpečně a pohodlně pověsit na háček, v uzamykatelném boxu se nachází dvě přilby pro jízdu ve dvou. Půjčovné se pak platí kartou a účtuje se po minutách. Cena za 1 minutu činí 5,- Kč. Prvních 15 minit je zdarma apokud službu doporučíte kamarádce, můžete zdarma jet ještě dalších  15 minut. Pro použití skútru je nutný řidičský průkaz skupiny B.

Jarmila Plachá, vedoucí ŠKODA AUTO DigiLabu, která se službou „Be Rider“ přichází, dodává: „Naše služba ‚BeRider‘ skvěle doplňuje stávající nabídku městské mobility v Praze. Ať už na cestě do práce nebo při prohlídce pamětihodností. Elektrické skútry „BeRider“ jsou praktické, ekologické a jednoduché na obsluhu. Současně přinášíme i naši digitální odbornost: Každý skútr BeRider je vybaven senzory, které poskytují data v reálném čase. Díky tomu zlepšujeme zákaznický zážitek při používání skútrů.“

Další informace a instrukce jsou také na oficiálních webových stránkách služby „BeRider“ www.be-rider.com

Sdílet článek:

Více na webu Škoda Auto

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018