Zdroj: archiv webu

Co vás pořádně zahřeje

2. 12. 2018

Teploty po bodem mrazu už několikátý den drží i během dne. Pokud se zrovna nedopravujete krásně vyhřátým autem, jistě řešíte, jak se teple obléci a čím se zahřát. Objevili jsme pro vás jednu exotickou novinku a také unikátní řadu nových čajů!

Nápoj, který zahřeje nejen tělo
Pokud na vás dolehly tmavé dny a po psychické stránce se navíc necítíte právě nejlépe, povzbuďte svou mysl přírodní cestou. Uvařte si zelený čaj TEEKANNE Ginger Curcuma. Exotická kurkuma totiž výborně působí proti únavě a emočnímu napětí, zázvor zase jako jedno z nejstarších koření umí skvěle posílit obranyschopnost a má silné protizánětlivé účinky. Proto tvoří tento čaj ideální zbraň proti infekcím, nachlazení, a samozřejmě i proti podzimním chmurám! Do nápoje před podáváním přidejte med a citron a delikátní elixír zdraví bude váš.

Foto: archiv webu

Organický čaj pro všechny neduhy
Také věříte v čistou sílu přírody?  TEEKANNE Organics nabízí osm druhů lahodných BIO čajů nejvyšší kvality. Čaj plný přírodní energie TEEKANNE Start Your Day vás na nohy postaví díky povzbuzujícímu maté a harmonii dodá svěží chuť citronové kůry. Uprostřed celodenního shonu vás zase spolehlivě zklidní voňavý čaj TEEKANNE Calm & Relax s meduňkou a heřmánkem.

Foto: archiv webu

Kdo bojuje se špatným usínáním, tomu prospěje bylinný čaj TEEKANNE Sleep & Dream s levandulí, lékořicí a mátou. Pokud jste milovníci máty, připravte si čaj TEEKANNE Sweet mint. Kromě příjemné chuti vám navíc pomůže i v boji proti nachlazení, stejně jako zlatavý TEEKANNE Ginger & Lemon s pikantním zázvorem, který má protizánětlivé účinky a příjemně rozproudí krev v žilách. Kdo si rád užívá sladkou chuť domácích jablek, neměl by minout čaj TEEKANNE Sweet Apple. Skořici si vychutnáte i v orientálním čaji TEEKANNE Chai, v němž se mísí výrazná chuť kardamonu a zázvoru. Zkuste také ochutnat pravý černý čaj TEEKANNE English Breakfast a pocítíte, jak chutná kvalitní čajová klasika anglických lordů.

 

Sdílet článek:

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018